Обединените петрички и сандански медици купонясваха здраво за професионалния си празник

Над 120 медицински работници от МБАЛ „Югозападна болница“ – Сандански и Петрич се събраха в известен петрички комплекс, за да отпразнуват професионалния си празник. Елегантно облечени, медиците свалиха за един ден белите престилки и се насладиха на невероятна вечер.

На банкета традиционно се проведе забавна томбола, на която организатор и водещ бе икономическият директор на лечебното заведение Димитър Захариев. Късметлия в томболата се оказа управителят на МБАЛ „Югозападна болница“ д-р Илия Тонев, който спечели функционален тефлонов тиган. Голяма част от наградите обраха медиците от рентгеновото отделение в Петрич и ортопедията в Сандански.

Най-голямата изненада – вкусна торта от колектива на ОТО, отиде при травматолога д-р Караиванов от Сандански, който ден преди банкета имаше рожден ден. С хорово изпълнение на „Happy Birthday” ортопедите от двете болници дружно го поздравиха и веселбата превключи на още по-високи обороти.

С най-завидни танцови умения на дансинга се доказаха завеждащата хемодиализа в Петрич д-р Ангова, хирургът д-р Динчев и завеждащата отделението по образна диагностика в курортния град д-р Ваня Шопова.

До полунощ се виха хора на няколко ката, а медиците показаха, че са забележителни купонджии.

СИМОНА ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *