Обединени сме силни и вървим към победа!

Трети месец светът се бори със силен и опасен противник Ковид-19.

Цялото човечество е впрегнато в борбата с този смъртоносен вирус. Всеки помага с каквото може. За да помогнем, ние местните медии организирахме кампания „ЗА ДА НИ ИМА“, която цели набирането на средства за закупуването на животоспасяваща апаратура- респираторни апарати за МБАЛ Благоевград. Болницата приема най-тежките случаи от областта.

 Към днешна дата заразените с вируса са общо 1689. Активните случаи са 1269. 78 са починалите лица, а излекуваните са 342-ма. За последните 24 часа 57 са дали положителен резултат. 316 души са  в болница,  37 от тях се намират в интензивни структури.

Тази апаратура е част от всяко едно интензивно отделение, а за жалост област Благоевград е една от активните области, днес има нови двама заразени.

Всеки, който желае може да дари  чрез сайта ХелпКарма кампания  ЗА ДА НИ ИМА- www.zadaniima.com.

На сайта може да намерите информация и от какво друго има нужда болницата като материали и консумативи.

Борбата със заболяването ни научи, че обединени сме силни, затова всеки дарил дори и малко ще помогне за завършването на сета, мача и гейма, както се изразяват спортистите. Да го приемем като игра и дадем всички сили, за да победим вируса- ЗА ДА НИ ИМА.

Днес целият свят е изправен пред силен и опасен противник – коронавируса. Урокът, който научих от спорта, е, че ние сме силни обединени. Моят отбор играе критична роля за всеки индивидуален успех, който имам.

По този начин международната организация от наука и проучвания е ключът към успешната борба с коронавируса.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *