Обединен блок на труда „Български лейбъристи” подкрепиха кандидат-кмета за трети мандат д-р Атанас Камбитов

12 уважавани и доказани в своите професии дами декларираха своята подкрепа за кандидат-кмета на Благоевград, издигнат от ПП ГЕРБ – Атанас Камбитов. Те участват за изборите на 27 октомври с листа за Общински съвет от името на Обединен блок на труда „Български лейбъристи”.

Днес амбициозните дами представиха своите идеи, като дадоха дума да работят за това Благоевград да се превърне в още по-добро място за живеене.

“Началото на нашия път към местната политика бе поставено със създадения Съвет на жените. Така се запознахме и започнахме да работим по различни проекти, предимно в социалната сфера. Постепенно стигнахме до идеята, че можем да подобрим средата на работа на самия Общински съвет и съставихме листа”, заяви адвокат Констанца Рупова, която е водач на екипа на ОБТ “Български лейбъристи”.

“Смятаме, че средата в ОбС трябва да бъде променена – тя трябва да бъде активна, креативна, работеща, изискваща. Ние бихме могли да осигурим такава среда в Общинския съвет. Ще работим за развитието на Благоевград, искаме по-комфортна среда за възпитанието и развитието на нашите деца, икономически растеж на Благоевград и ще работим в Общинския съвет със същия хъс, с който работим в своите професии”, подчерта адв. Рупова.

Тя и останалите дами от листата увериха, че подкрепят Атанас Камбитов за предстоящите избори.

“С г-н Камбитов работим прекрасно, Съветът на жените от създаването си до този момент имаше прекрасен диалог с него, бяхме чувани, подкрепяни в инициативите, които предприемахме, предимно в социалната сфера. Имаме уверенията, че това ще се случва и в бъдеще”, каза още Констанца Рупова.

Тя и останалите дами от листата на Обединен блок на труда “Български лейбъристи” дадоха отлична оценка на работата на Атанас Камбитов и неговия екип в социалната политика, културната програма, стъпките за създаване на индустриална зона.

“В Благоевград предстоя да се случат още много хубави неща, но за всичко това се изисква време, подкрепата и усилията на всеки един от нас”, допълни адв. Рупова.

Освен Констанца Рупова в листата на ОБТ “Български лейбъристи” още са: Василка Колчева – директор на детска градина, Гергана Величкова – лекар, специалност офталмолог, Давида Борисова – директор на банков клон, Марияна Митова – директор на професионално средно училище, Елена Ставрова – преподавател в ЮЗУ „Н. Рилски“, Петя Зашева-Василева – ветеринарен лекар, Теменужка Манчева – лекар, Валерия Грънчарова – адвокат, Весела Палаханска – детска учителка, Даниела Димитрова – управител на частна детска занималня, Радостина Боинска – продавач-консултант.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

2 Коментара

  1. бай Курти

    И бившата машинописка на ТПФ Елена Ставрова-Руйчева ли е от бизнеса?

    Отговори
  2. Виктория

    И измамничката Валерия Грънчарова-Бащавелова ли е от успелите? Да, тя успява да излъже много хора, като им взима парите срещу обещания за различни неща. Явно са от отбора на крадливият кмет.

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *