Обичате да се храните с ръце? Ето какво говори това за вас!

Някои хора предпочитат да се хранят предимно с ръце и то не само вкъщи. Те не се притесняват да го правят, дори когато се отнася до храни, които традиционно се консумират с помощта на прибори. Ето какво всъщност означава това:

Вие сте приключенски настроени

Ако сте отгледани в култура, която налага ползването на вилица и нож по време на хранене, но винаги, когато е възможно избягвате да ги ползвате, вие определено носите приключенски дух. Вие сте открит човек, който не се срамува от същността си, искрен е и не се интересува от хорското мнение. Авантюрист сте по природа, което ви помага да се впускате в приключения без да му мислите много.

Обичате да се наслаждавате на живота

Ако не бързате да посягате към вилицата и ножа, а предпочитате да докоснете храната с пръсти, да се насладите на аромата ѝ преди да я поднесете към устата си, много вероятно е вие да сте личност, която обича да се наслаждава на живота.

Вие сте креативна личност

Хората, които излизат от рамката, които се различават от тълпата, обикновено са особняци, носещи отличаващи се от нормата личностни характеристики. Техните жестове, реакции, размисли и поведение не се вписват в модела. Често могат да предизвикат и неодобрение от останалите.

Обичате да изразявате мнението си без притеснения

Храненето с ръце означава, че сте личност, която не се интересува от мнението на другите. Взимате решенията сами. Не се притеснявате дали някой ви харесва или не. Не се страхувате да изкажете мнение, дори на околните да не им допада. Не страдате от комплекс, свързан със стремеж да получавате одобрение от всички.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *