Областният управител на Перник с личен пример – дари кръвна плазма

Областният управител на област Перник инж. Емил Костадинов, който преболедува Ковид, даде личен пример, като дари кръв. Той е дарил плазма в Центъра по трансфузионна хематология към Военномедицинска академия в София /сн. 1/.

„Няма нищо по-ценно от това да дариш надежда и живот на някого! В тези трудни времена да бъдем по-добри един към друг и да си помагаме. Доброволно и безвъзмездно дарената кръв е ценност, тя няма цена. Нека всеки, който може и иска, да дари кръвна плазма. Бъдете здрави и се пазете!”, сподели във Фейсбук инж. Емил Костадинов след даряването на кръв.

На следващия ден той се срещна с жители на Радомир /сн. 2/, за да се запознае с проблемите им. В приемната взе участие и председателят на Общинския съвет в Радомир Светослав Кирилов.

Василчо Глиджов поиска от областния управител решаване на проблема с улицата, на която живее. Тя е стръмна и няма никаква настилка. При лошо време улицата е кална и минаването по нея е много трудно. Почти недостъпна е и за транспорт. Според Глиджов проблемът е многогодишен, но вече не търпи отлагане.

Областният управител и председателят на Общинския съвет заявиха, че ще търсят съдействие за подсушаване и чакълиране на пътя от компетентните органи.

КРАСИМИРА СТОИМЕНОВАКоментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *