Обрати и предизвикателства за 3 зодии тази седмица

Пълнолунието може да се разглежда като момент на откровение, завършване и евентуално дори награда. Това е фазата на лунния цикъл, където се достига кулминация и всичко започва с новолунието. Докато изгрява пълнолунието, вие получавате отговори на толкова много въпроси. Можете да очаквате обрати, завои и толкова много изненади през тази седмица. Но за някои зодии, това може да е истинско предизвикателство. Ето кои са те: 

БЛИЗНАЦИ Колкото и да сте над нещата, Близнаци, вие все още сте човешко същество с голямо сърце. Това сърце има тенденция да се привързва към нещата, докато изпитва и любов, и загуба. Тази седмица може някои от емоционалните ви привързаности да станат по-очевидни, разкривайки дали наистина служат на най-добрия ви интерес. Погледнете отблизо начина, по който споделяте и обменяте енергия. Може да е време да вземете обратно част от тази енергия за себе си и да я инвестирате в нещо, което ще ви бъде много по-полезно.

ВЕЗНИ Това пълнолуние може да ви остави да се чувствате невероятно чувствителни и уязвими, Везни. Това разкрива дали наистина се чувствате комфортно във вашата вселена. Всеки жадува за чувството за принадлежност някъде и макар да нямате контрол върху това дали светът ще ви приеме, това, което имате, е дали ще приемете себе си. Позволете на това пълнолуние да ви покаже от какво се нуждаете, за да се чувствате истински сигурни, защитени и ценни.

ВОДОЛЕЙ Всички добри неща свършват, Водолей, но това важи и за лошите неща. Това пълнолуние може да ви остави да се чувствате така, сякаш се сбогувате с нещо. Може би носите тежестта на нещата, които вече не ви трябват.Позволете на лечебната енергия на това пълнолуние да ви преведе през сложните емоции, които идват с отпускането. Очаква ви толкова много, но първо трябва да спрете да се фокусирате върху миналото и да започнете да изпитвате страст към настоящето.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *