Обратното броене започна! Само 10 дни до финала на на „Любим учител 2019”

Финалът на конкурсът на вестник „Струма“ „Любим учител 2019“, организиран за седма поредна година, наближава. 11 дни остават до края на гласуването.
И тази година голямата награда за Любимия учител на Пиринско е  LCD телевизор.

Гласувайте! Не оставяйте вашия фаворит да изостане! Гласът Ви ще помогне за победата на човека, който  всеки ден ви дава знания и ви напътства в живота. Защото учителят не е само човекът, който ви учи да пишете и смятате, но и този, който ви ориентира в ценностите на живота и дава криле на вашите мечти.

Вижте кои са фаворитите към момента https://struma.bg/teacher/.

Любимият учител на Югозапада за 2019 година ще бъде определен от експертна комисия чрез комплексна оценка:

*Онлайн гласуване в сайта www.struma.bg – 25%

*Есе на тема „Учителят – професия на бъдещето, иновации и креативност” и визитка – 75%

И тази година конкурсът ще обхване училища от цяла Благоевградска област. Преподаватели от Благоевград, Сандански, Петрич, Банско и район Гоце Делчев ще се впуснат в надпреварата за приза „Любим учител 2019”.

Не забравяйте да подкрепите Вашия фаворит тук!

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

3 Коментара

 1. възмутени ученици

  Никъде в регламента не прочетох, че любим учител не може да бъде титла два пъти за един и същи човек. Добре. Искам тогава да обясните защо от три дни целият клас и семействата ни гласуват за даден учител, а гласовете не се отчитат? Бутона си свети все синьо и ние опитваме отново, но без резултат!!! Следващата година не бихме гласували по никакъв начин, щом всичко е така предрешено. Искам да кажа, че вие вече сте си избрали кой да бъде и всякакви опити за гласуване от наша страна са излишни.

  Отговори
 2. недоволни ученици

  Съгласни сме с коментираното по-горе. Това е парадокс – Всички заедно в едно от класа гласуваме , дава в зелено, че е гласувано и в следващия момент от всички 21 гласа е отчетен само 1, и на всички пък дава отново в синьо да гласуват, без да отчете. Това е парадоксално, защото в коментари със съученици отдругите класове те потвърждават същото.
  Или е предубеден конкурса, или нещо не е както трябва …. ако е така защо го обявявате всяка година? И миналата година беше така – хак в системата и готово. Та нали ученика и родителя имат право, нали това са нашите предложения … Кой от нас по-добре може да знае кой учител става и кой не?

  Отговори
 3. Уточнение

  Почти месец не можете да си оправите сайта и да впишете и учителите от ПМГ “Акад. С.П.Корольов”. Или не искате? Как да вярваме на т.н. конкурс?

  Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *