Обраха жилището на спортния журналист Петър Бакърджиев

Жилището на спортния журналист на bTV Петър Бакърджиев беше обрано по празниците. Семейството, което живее в Горна Малина, разбира, когато се прибира у дома на 1 януари.

Открадната е техника и бижута на съпругата му. От съседите са задигнати предимно бижута.

Има версия, че обирът е станал на 29 декември, когато е обрана  и съседната къща, каза Пепи Бакърджиев в предаването „Тази сутрин”.

По думите му има предположение кой е извършителят. „Човекът почти е известен, празнува имен ден в края на октомври, почти всички в Горна Малина го знаят. Хората в селото ми разказаха цялата му биография. Бил е в затвора 3 години, пуснали са го преди 2 месеца. 3 години не е имало едно пипане в къщите, а в последните 2 месеца има трето или четвърто”, заяви Бакърджиев.

„Всички трябва да единни и когато има такъв случай, той да бъде решен по някакъв начин. Очевидно едно село от 1000 души е тормозено от един човек. Не може да няма някаква реакция. Това се случва и на други места”, подчерта спортният журналист.

Той е категоричен, че в такива ситуации задължително трябва да се обаждаме на полицията, а не да си мислим, че не можем да разчитаме на нея.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *