ОбС председателят на Бобов дол Кр. Чаврагански дойде на сесия с червен суитшър и клин, даде тон за ваканционен стайлинг на колегите си

Председателя на ОбС – Бобов дол Красимир Чаврагански изуми със стайлинга си присъстващите на извънредното заседание на Общинския съвет. Той се появи в заседателната зала, облечен със скъпарски червен суитчър и панталон, тип клин.

Чаврагански обикновено идва на сесии с дънки и слънчеви очила, сложени на главата му, които не сваля дори и по време на заседанията. Част от визията му се допълва и от дебел златен ланец, който не сваля от врата си. Някои от колегите му приеха спортното облекло като неуважение към поста, който заема, други го оправдаха, че е млад и така е модерно в момента.

Облеклото на ОбС председателя фокусира вниманието върху личния стил на други съветници. Съветничката от БСП и лидер на паритята в миньорския град Елеонора Христова беше заложила на вечно актуланата комбинация бяло и черно. Тя беше облечена в черна блуза и бяло лятно сако.

Колегата й от ГЕРБ д-р Борис Дашков взе участие в сесията, издокаран в спортен стил – тениска и дънки.

До него кметът на Големо село Васил Васев изпъкваше с модерна риза на райе и черен панталон. За безупречната му визия допринася и фактът, че е бивш военен. Той е бил сержант в поделението в с. Локвата. С респект си спомня, когато сегашният президент Румен Радев е идвал на проверка в поделението като полковник.

С изящна фигура и стилна черна рокля общинската съветничка от ГЕРБ Мая Спасова грабна погледите на мъжката част от ОбС. Тя работи в община Дупница като директор дирекция “Екология”.

Кметицата на Бобов дол Елза Величкова беше предпочела рокля с флорални мотиви, които добре се допълват с цвета на косата й. Тя предпочита рокли, прилепнали по тялото, в тъмни цветове, но от този ден е решила да заложи на свежи цветове в духа на лятото и наближаващата отпуска.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

 

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *