ОбС шефът на Сандански Н. Шаламандов е под карантина, замества го адвокат Г. Батев

Председателят на Общинския съвет в Сандански Николай Шаламандов излезе в болничен от 17 декември, на следващия ден след провеждане на свикания от него председателски съвет по изготвяне на проектодневния ред на предстоящото заседание. До излизанета му в 10-дневен болничен се стигна, след като стана ясно, че съпругата му е с положителен тест за коронавирус. Това на практика означава, че той няма да може да води предстоящото заседание на 23 декември. 

От вчера съветникът Георги Батев пое временно функциите му в ОбС и ще организира и проведе сесията. Батев е адвокат и след като зае временно длъжността председател на местния парламент с молба до Районен съд – Сандански и други съдилища в страната, където има насрочени дела, поиска да бъдат отложени за друга дата. Вчера в Районен съд – Сандански бяха отложени 3 негови дела по тази причина.

Н. Шаламандов е поредният съветник в Сандански, който е под карантина. Първият бе д-р Димитър Станоев, а след него Зорица Органджиева и колегата й Явор Аргиров. 

ЛИДИЯ МАНЕВА 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *