ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА В БЛАГОЕВГРАД! „А-строй“ ЕООД единствен участник за реконструкция на ВиК мрежата на ул. „В. Априлов” за 350 000 лв.

Известната строителна фирма „А-строй“ ЕООД на бизнесмена от хаджидимовското село Абланица Венцислав Амзов е единствен претендент да реконструира ВиК мрежата на ул. „В. Априлов“ в Благоевград от осова точка 107 до осова точка 125. Прогнозната стойност на строително-монтажните дейности е 351 494 лв., а времето до сдаване на обекта е 180 дни.

Това е втора процедура за избор на изпълнител на поръчката. Тя веднъж вече бе проведена в пакет с общо 9 улици за ремонт на ВиК мрежата, за които общината тегли кредит от 5 млн. лв. Избраното за изпълнител обединение ДЗЗД „Ай Би Си – Ив“ на фирмите „Ай Би Си – Консулт“ ЕООД и „Ивкомплект“ ЕООД обаче се отказа да подпише договор, без да посочи причини, и общината бе принудена отново да обяви поръчката.

В. Амзов е сред строителите в Пиринско с най-много спечелени поръчки от създаването на фирмата през 2008 г. досега, главно в общините Гърмен и Хаджидимово. Дали ще прибави в активите си и тази на ул. „В. Априлов“ в Благоевград ще стане ясно след обстоен преглед на внесената документация и преценка на комисията дали да го допуснат до отваряне на ценовата оферта.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *