Топ теми

Община Сандански търси творителите на добри дела

Община Сандански възобновява инициативата „Подари надежда“. „Инициативата е една възможност в тази трудна и изпълнена с предизвикателства година да напомним на обществеността за Доброто и Толерантността, Надеждата и Съпричастността. Те са израз на нашето отношение, загриженост и човечност, те са желание за промяна, те са сила и най-вече смелост.
Търсейки доброто у хората, дарили надежда и извършили добрини – достойни, хуманни, високоморални, ние решихме да открием тези хора, проявили изключителна отговорност, съпричастност и толерантност през настоящата година, за да ги уважим и да почетем публично стореното от тях добро. Добро, което не остава незабелязано!”, заявиха от Общинската администрация в курортния град.
Как може да участвате в инициативата “Подари надежда“?

 • Всеки гражданин на община Сандански може да номинира човек или екип, извършили добро. Допускат се и групови номинации, когато повече от един човек е участвал в планирането, организирането и осъществяването на доброто дело.
 • Номинацията е писмена и мотивирана.
 • Добрината трябва да е реализирана през календарната 2020 г.
  Номинацията трябва да съдържа следната информация:
 • От кого е номинацията /трите имена, телефон за контакт/;
 • Кой/Кои е/са номинирани;
 • Описание на доброто дело;
 • Номинациите трябва да бъдат изпратени до 18 декември на email: oba_sandanski@abv.bg или на място в сградата на община Сандански, Административен център – Деловодство.
  Във втория етап „Подари надежда“ за 2020 г. ще бъдат разгледани всички добротворни дела от сформирана с решение на Общински съвет – Сандански комисия.
  Дарителите на надежда ще бъдат обявени и наградени на 30 декември!
  ИВАН ИВАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *