Общинската структура на ГЕРБ се мести в нов офис в топцентъра на Благоевград

Благоевградската общинска структура на ПП ГЕРБ сменя офиса си и от „Чайките“ на бул. „Св.св. Кирил и Методий“ се мести в топцентъра – под площад „Македония“, на ул. „Райко Даскалов“. По искане на общинския лидер Росица Димитрова областният управител Бисер Михайлов вчера е подписал заповед за предоставяне на помещението на някогашната бирария срещу входа на Службата за пробация и заведението „Папараци“ на местната структура на ГЕРБ.

„Имат право съгласно новия Закон за държавната собственост като политическа партия да ползват държавен имот безвъзмездно за 10 г.“, съобщи губернаторът.

Помещението е с площ около 180 кв.м, то е доста по-голямо от това, в което в момента се помещава общинското партийно бюро и за което гербаджии плащат наем, тъй като е частна собственост. Новата база се нуждае спешно от сериозен ремонт, тъй като е в окаяно състояние и от години пустее, но двете големи предимства – местонахождението и спестеният наем, оправдават всички разходи за обновяването й.

„Придвижването“ на общинския офис на партията на Б. Борисов в идеалния център на Благоевград се изтълкува от мнозина като подготовка за избори.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *