Общинските дружества УВЕКС и „Стройкомтранс” приключват 2018 г. на загуба, само Медицински център-1 на печалба, съветниците в Сандански приеха отчетите им

Отчетите на трите общински дружества УВЕКС ЕООД, „Стройкомтранс” и Медицински център-1, както и на звено „Общински инспекторат”, одобриха и гласуваха единодушно общинските съветници в Сандански. Първо бе гласуван отчетът на началника на звено „Общински инспекторат” Тодор Щурков, който касае работата на инспектората за периода месец октомври 2018 г. до месец март 2019 г.

Двете най-големи дружества – УВЕКС с управител Крум Аргиров и „Стройкомнтранс” с управител Павел Ерменков, приключват изминалата година на загуба. Дружеството по чистота е на минус 71 700 лева, обяви управителят, който мотивира отрицателните резултати от баланса на дружеството с разходите, направени за гориво.

Медицински център-1 с управител Наташа Минкова приключва година на печалба.

Председателят на Общинския съвет Георги Георгиев благодари на управителите и пожела през настоящата година да стабилизират финансовите резултати и да приключат годината на печалба.

ЛИДИЯ МАНЕВА

Тодор Щурков, Павел Ерменков и Крум Аргиров

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *