Refan-728×90-July-2019

Общинските съветници в Кюстендилско посрещат Нова година в местни заведения, Г. Петров отива в Атина

На заведение с приятели и семейството си ще посрещне Нова година един от най-младите общински съветници в Кюстендил инж. Огнян Атанасов. „Превърнах го в традиция да посрещам празника в един и същи ресторант може би за четвърта поредна година. Купих куверти по 75 лева, без алкохола, има място за танци, не се блъскаш и става купон“, коментира инж. Огнян Атанасов.

Колегите му Владислав Паунов и Иво Саев, които са горе-долу на неговата възраст, също загърбват домашната обстановка. „Имам кафе-аперитив в центъра на Кюстендил, там ще посрещна Новата година с приятели, но ще е отворено и за клиенти“, допълва Владислав Паунов.

„Ние се организирахме по-рано една компания и ще празнуваме Нова година в ресторант, кувертът е 65 лева на човек. Точно в полунощ ще излезем на площада, за да се поздравим за Новата година“, коментира Иво Саев.

Извън Кюстендил пък отива за празниците съветникът Георги Петров. „Избрахме си Атина, там отивам семейно заедно със съпругата Сашка. Вече сме наясно в кой хотел ще отседнем, тъй като сме си направили резервациите по интернет. Не залагаме на туроператорските фирми, тъй като освен че празникът се оскъпява, не можем да спираме навсякъде по пътя. А така с личната кола тръгваме и там, където ни хареса, спираме и разглеждаме“, коментира Георги Петров.

ГЕРГАНА ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *