HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Общинският съветник А. Ризов в сигнал до кмета! Миниван на огнеборец създава рискове за ПТП, паркира от 3 месеца пред пожарната

Миниван, собственост на огнеборец, три месеца паркира пред сградата на пожарната на ул. „Първи май“ в Сандански, затруднява видимостта на водачите и създава предпоставки за ПТП. Такъв сигнал е подаден до кмета на общината Кирил Котев от съветника Андон Ризов.

„От близо три месеца миниванът се паркира на едно и също място. Аз като водач на МПС съм попадал в рискови ситуации заради този автомобил. Направих си свое разследване и установих, че той е собственост на служител на пожарната в Сандански. Живеещите в съседство на улицата граждани също са против паркомястото да се заема денонощно от един автомобил”, мотивира питането си съветникът А. Ризов.

В отговор кметът Кирил Котев посочи, че паркоместата на ул. „Първи май“, на входа на сградата на пожарната, не попадат в „синя зона“.

„Да, наша е грешката и тези 7-8 паркоместа не попадат в зоната, както и още няколко улици. Ще направя предложение за промяна и тези паркоместа пред сградата на пожарната да бъдат включени. Решението ще е на Общинския съвет”, каза кметът К. Котев.

ЛИДИЯ МАНЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *