ОГНЕН ИНЦИДЕНТ В ДУПНИЦА! Изгоря мерцедесът на ексшефа на Магистрална полиция Ал. Александров

Изгоря мерцедесът на бившия шеф на Магистрална полиция в Дупница Александър Александров. Автомобилът е бил паркиран пред кооперацията, в която живее Александров, на ул. “Ген. Г. Тодоров”. До мерцедеса имало още две коли, които са спасени от опожаряване от пристигналите огнеборци.

Александър Александров

Огненият инцидент е станал вчера рано сутринта. Живеещи в кооперацията заявиха, че чули гърмежи от пукането на горящите гуми на автомобила. Някой позвънил на тел. 112 да търси помощ от пожарната. На мястото пристигнали огнеборци, но не успели да спасят автомобила, от него са останали само ламарини. Един от паркираните в съседство автомобили се е подпалил, но бързо е бил угасен и не се е стигнало до опожаряването му. На място са пристигнали и криминалисти, които работят по версията за умишлен палеж.

Преди няколко години, когато Ал. Александров бе шеф на Магистрална полиция, РУ – Дупница се нареди на едно от първите места в страната по „арестувани” на гл. път Е-79 скъпи автомобили с пренабити номера. Тогава Ал. Александров направи и култовото изказване: “Ако има релси до РУ – Дупница, ще докарам и краден влак”. Преди 7 г. той се пенсионира и в момента работи като гумаджия в работилница в Дупница.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *