Смърт в семейството на Любо Нейков, трагедията е огромна

Майката на Любо Нейков е починала на Благовещение, съобщава „Телеграф“. Комикът потвърди тъжната вест, приемайки съболезнования.

Само преди месец – на 27 февруари, Цеца Нейкова отпразнува 70-годишния си юбилей. Актьорът ѝ предложил да ѝ направи голямо подобаващо тържество, но жената отказала заради смъртта на по-големия си син Ценко.

Братът на любимеца от екрана издъхна на 44-годишна възраст от инфаркт преди 4 години. Цеца така и не могла да приема загубата на детето си и не искала излишна шумотевица около кръглата си годишнина. Затова се почерпили в ресторант в Червен бряг само с най-близките.

Февруари е празничният месец в семейството на звездата от „Столичани в повече“ и „Комиците“. „Ние всички сме родени през февруари – аз съм на 7-ми, майка ми е на 27-и, брат ми и баща ми са на 15-и, племеницата ми е на 9-и. А моето дете е на 20 февруари. Празнуваме поотделно рождените си дни – всеки да си има празника, да си го изживее“, сподели Любо на своя рожден ден.

Цеца Нейкова е работила в пощата в Червен бряг. До пенсионирането си със съприга ѝ Иван живеели в апартамент в блок в града, а след това се преместили в къща с просторен двор. Жената обичала да се грижи за градината си, а мъжът ѝ – за животните, гледал кокошки, овце и козичка. В двора си сложили люлка за двете внучки – дъщерята на Цецко, която днес е студентка втори курс акушерство и наследницата на Любо – 8-годишната Анна.

След загубата на брат си комикът е поел грижата за племеницата си и гледа често да се събират цялото семейство.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *