Огромна трагедия! 18-годишният Мариян е загиналият в Мерцедеса-ковчег край Карнобат

Карнобатското село Черково потъна скръб след смъртта на 18-годишния Мариян Недялков. Младежът е погребан вчера от близките си, след като в петък загина в катастрофа след челен удар с внезапно изскочило на пътя диво прасе.

Мариян е бил абитуриент само преди няколко месеца, завършил Професионалната гимназия по селско стопанство и лека промишленост в Карнобат. Младежът планирал да работи в чужбина, след като изкара шофьорска книжка у нас.

Всички в селото описват Мариян като възпитан и усмихнат младеж и все още са в шок от трагедията. Неговите близки пък продължават да са в неведение относно причините за тежката катастрофа, за които в момента тече разследване.

По информация на Флагман в петък, малко преди полунощ, компанията от четирима младежи решила да отиде на дискотека в Карнобат. Освен Мариян с Мерцедеса пътували и тримата братя Атанас, Върбан и Здравко, всички от с. Черково. Те са настанени в УМБАЛ-Бургас с различни контузии, но без опасност за живота.

Зад волана бил 20-годишният Атанас. Той нямал никакво време за реакция, тъй като немското возило се движело с много висока скорост и се забило челно в изскочилото на пътя диво прасе.

Читател на Флагман е изпратил снимки на зверската катастрофа, след която колата е направо неузнаваема. Цялата предница на Мерцедеса е потрошена в следствие на тежкия удар. До автомобила се търкаля трупът на глигана, който останал на място след сблъсъка.

До Мерцедеса се търкаля трупът на прасето, който останал на място след тежкия сблъсък

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *