Оздравелият от коронавирус скиучител от Банско Веселин: Отслабнах 8 килограма за 2 седмици

Оздравелият от коронавирус скиучител от Банско Веселин Ангелов разказа в ефира на сутрешния блок на “Нова телевизия” как е преминал през това изпитание.

“От вчера съм си вкъщи, изписан съм. Сега 28 дни ще съм под карантина. Първата седмица беше доста трудна, температурата ми не спадаше 10 дни. Два антибиотика венозно и един през устата приемах. Доста банки за поддържане на имунната система. Нямах никакъв апетит 5-6 дни, лошо ми беше, виеше ми се свят. След 6-7 дни започнаха да се подобряват нещата. Първоначалните симптоми? Имах температура и болки в мускулите. Нямах кашлица и затова не се притесних, че е коронавирус, мислех, че е обикновена настинка. Кашлицата се появи след 7-8 дни и то за два дни и с помощта на докторите премина. Аз по принцип не боледувам, и грип хващам рядко, затова не мога да дам сравнение с друга болест. Но определено не е приятно, знам, че има хора, които са го карали по-тежко. От вчера съм на нов антибиотик, плюс пробиотици, витамини. Отслабнал съм 8 килограма за 2 седмици, доста се измарям като се движа, защото не съм се движил две седмици. Чувствам се отпаднал, но се надявам да се подобряват нещата”, каза Ангелов.

“Как и къде съм хванал вируса? Не знам. В последните седмици сме работили предимно със израелци и англичани, може да е от някой от тях. Мои познати нямат коронавирус. На всички са им взети проби, добре са. В момента съм в друг имот сам, жена ми и децата са другаде, решили сме така да е поне 20-ина дни, за наша сигурност. Просто няма информация как се стичат нещата след оздравяване. С жена ми и малкия ми син сме били заедно, но те са с отрицателни проби”, каза 38-годишният инструктор, който призова хората да спазват мерките.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *