Окончателни резултати! Румен Томов е новият кмет на Благоевград с 56.61%

ЦИК оповести данните от балотажа на местния вот при обработени 100% от изборните протоколи. Ето какво показват данните към 05.00 часа:

Новият кмет на Благоевград е независимият кандидат Румен Томов. За него на балотажа са гласували 56.61% (18 639 гласа). Досегашният кмет Атанас Камбитов остана втори с 40.98% (13 494 гласа).

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Багеро

    Честито и а дано! , обаче хората не гласуваха за Томов и БСП !! , а за махането на най-крадливата мутра, която беше кмет на Благовград. Какво саниране??? Вие изписахте пари за стеропор, които щяха да стигнат да бутнем и да построим на ново целия град, как не ви е срам?! Рожден ден за 250 000лв? Заместник-кмет продавачка на прахусмукачки?? Застроиха се до една зелените градинки в града? Прасето затвори Булгартабак, никой нищо не каза? Минерална вода се откара на Езерец, дето уж требва да е за новия басейн??Строи се и се ремонтира супер некачествено от наши хора, да се направат едни далавери?? Смениха се гранитни плочки за бетоони да не капе на некой си оти не може си продаде бившия Спа център?? Бетонирахте архелоогически обект, който щеше да носи дивиденти, за да не бутнем нелегални къщи на наши хора??Колко още има за апартаменти, арматурни дворове, крави и тн…ама айде чао, дано се задавиш с тия 30-40милиона дето открадна. Поли от Симитли прибра всички потенциални и отказали се от Благоевград инвеститори понеже не чака само рушвети и не да краде като разпран (не че не краде ама не преяжда), и хората ще го избират още 30 години. Благоевград е малък град и всичко се знае, нема нужда от мили очи, а да се действа за хората и да се краде по-малко, 5-10% а не 50-60%.

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *