Оливър Стоун разкри най-голямата тайна на Путин!

Американският режисьор Оливър Стоун смята, че президентът на Русия Владимир Путин е умен, поддържа се в отлична спортна форма и не е склонен да живее в разкош.

Стоун, който е провел поредица беседи с руския държавен глава по време на снимките на новия си документален филм, заявява това в интервю за в. “Ню Йорк пост”, съобщи БТА.

“Той сам шофира автомобила си и мисли като шахматист”, каза Стоун. Режисьорът нарече руския лидер скромен човек. Разсъждавайки защо Путин се е съгласил да беседва с него, Стоун отбеляза: “Той даде интервю, защото желае да бъде чут.”

“Освен това смятам, че за него въпросите ми бяха своеобразно предизвикателство”, допълни режисьорът. Той поясни, че се опитал въпросите му към Путин да включват неочаквани за него теми, като по-специално се поинтересувал дали руският президент спи добре. “Той ми каза, че спи много добре – увери режисьорът. – Ако бях на неговото място, щях да съм много изнервен – очевидно джудото помага.”

Режисьорът подчерта, че по време на беседата не забелязал руският президент да е обграден с показно богатство. “Путин притежава хубава вила, но не забелязах яхти и огромни къщи – каза Стоун. – Той харесва жените и се усмихна, когато наблизо бе съпругата ми.”

Режисьорът отбеляза, че не е спортувал с руския лидер. “Той е в отлична форма. Смятам, че бих се почувствал засрамен”, довери Стоун.

На въпроса дали възнамерява да заснеме игрален филм за Путин, режисьорът отговори: “Не бих се осмелил да се заема с подобен проект. Имайки предвид каква е действителността, не съм уверен, че ще мога да кажа още нещо.”

Разсъждавайки кои актьори биха могли да се превъплътят в образа на руския лидер във филм, Стоун каза, че по външния си вид Джереми Ренър донякъде напомня Путин. Режисьорът добави, че Путин е много умен. “Не зная колко умен е Ренър – констатира той. – Ди Каприо също би бил подходящ избор за ролята на Путин, както и за тази на Ленин.”

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *