Омлет

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ

  • яйца – 3 бр.
  • сирене – 50 грама
  • шунка – или шпеков салам
  • олио

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Разбийте яйцата в някакъв съд. Добавете 20-25 грама настъргано сирене. При добре нагрято олио добавете сместа. Обърнете при зачервяване, ако някой иска може да не го обръща.

От единия край сложете нарязаната шунка и настържете останалото сирене върху шунката. После внимателно покрийте плънката с другата половина на омлета, за да заприлича на полукръг.

Сервирайте в чиния с подходяща за сезона салата.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *