Омъжени дами от Европа, Азия, Латинска Америка, Африка пристигат в Банско за „Мисис Планет 2019“

Банско ще бъде домакин на Международния конкурс за омъжени дами „Мисис Планет 2019“. За десетото юбилейно издание на престижния конкурс в зимната ски столица на Балканите ще пристигнат дами от Европа, Азия, Латинска Америка, Африка. Наситена едноседмична програма ще предшества финала: разглеждане на региона и забележителностите му, както и конференции, свързани с реализацията на жената в съвременния свят, фешън шоу и интервю с международното жури.

Финалът на конкурса ще протече в няколко тура: вълнуващо начало на конкурса с парад на нациите, където всяка участничка, облечена в национален костюм, представя себе си и своята страна на фона на националния флаг; второто дефиле е свързано с екологичната мисия на конкурса „Зелена планета“. Атрактивно шоу на таланта изненадва с невероятни певици, танцьорки, художнички – всяка посвоему различна и интересна. За финал и награждаване участничките се появяват в страхотни вечерни тоалети на дизайнери от своите държави.

„Мисис Планет“ е един международен форум, който събира омъжени дами от цял свят с идеята за приятелство и представяне на световната култура и допринася за популяризирането на България като туристическа дестинация. Финалът ще бъде на 7 ноември в Посетителски информационен център от 18:00 часа.

ИВАН ИВАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *