HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Опандизиха български танцьор в САЩ за измами с кредитни карти

Българин, главен танцьор в постановката “Легендата за цар Соломон” на остров Нантъкет в Масачузец, е арестуван по обвинения за измами с кредитни карти. Заради задържането представлението на спектакъла на местния Dreamland Theater в събота е отменено.

38-годишният Андрей Станев, който се представял като шампион по латино бални танци от България, е бил задържан в началото на седмицата, а в сряда съдът му определи гаранция от 10 хиляди долара. Той я платил и излязал от ареста, пише bg-voice.com.

Според щатската полиция в Масачузец Станев изтеглил $24,572.75 от 30 юни 2015 г. до 20 август 2015 г. в 70 транзакции от почти всеки банкомат в Нантъкет от кредитна карта, която не била негова. Разследването започнало когато жертвата видяла измамните транзакции и се обадила в полицията.

Детективите забелязали на записите от камерите на банкоматите, че тегленията се правели от мъж, който винаги носел шапка с логото на Nantucket Boys & Girls Club.

Когато показали снимките на работещите в клуба, те казали, че мъжът приличал на един от клиентите им, който “танцувал смешно”. По-късно други хора успяли да идентифицират Станев със сигурност и той бил арестуван.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *