ОПАСЕН ИНЦИДЕНТ! Дърво се строполи в градската градина на Благоевград

Опасно дърво е паднало в градската градина на Благоевград, до хотел “Ален мак”. В момента екип на “Гражданска защита” обезопасява мястото, а в понеделник дървото, което се държи само на конструкцията около него, ще бъде премахнато.

За късмет, заведението, което се намира на това място, е затворено заради въведените противоепидемични мерки в страната. При инцидента няма пострадали хора.

Oт Община Благоевград предупредиха преминаващите в района да бъдат особено внимателни:

“Молим всички, избрали да използват хубавото време днес за разходка в Градската градина, да бъдат внимателни, при преминаването в близост до навеса, който е монтиран на откритата площ на сладкарницата на хотел “Ален Мак”. Апелираме, майките с малки деца да бъдат изключително внимателни и да не допускат децата под навеса. Опасността идва от изкоренено дърво, държащо се на навеса. За случая е уведомена Гражданска защита, която заедно със Звеното по “Обществен ред и сигурност” към Община Благоевград обезопасиха района. В понеделник общинска фирма “Биострой” ще отреже изкорененото дърво поетапно.”

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

1 Коментар

  1. Едно към едно

    Скоро ще пада и фасадата на хотела. Той е на дереджето на Бузлуджа, ама нали никой управник не вижда, та и никой не го натиска тоя “собственик” да си го ремонтира, а не да загрозява града. Селски манталитет.

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *