Опечалено момиче изпраща всекидневно SMS-и на починалия си баща, накрая получи отговор

Преди около четири години 23-годишната Чейстити Патерсън от САЩ губи своя баща. Въпреки това оттогава тя не пропуска ден, в който да му изпрати съобщение по телефона, за да му разкаже как е минал денят ѝ или какви трудности ѝ предстоят. Разбира се, през последните четири години тя не е получила отговор на нито един от нейните SMS-и… но това се променя тези дни, когато телефонът ѝ внезапно я известява, че има получено съобщение от номера на баща ѝ, пише Novini.bg. 

Когато прочита дългото послание, момичето разбира, че през цялото това време е писала на човек, когото не познава, но с когото я свързва също загуба на изключително скъп човек. “Здравей, миличка! Аз не съм баща ти, но през всичките тези четири години получавах твоите съобщения. Казвам се Брад и загубих своята дъщеря в катастрофа през август 2014 г. И твоите съобщения ме държат жив. Когато ми пишеш, зная, че е вест от Бога”, споделя ѝ в съобщението си непознатият мъж. 

“Четох за страховете ти и мога да кажа, че си пораснала много. От години се канех да ти върна отговор, но се страхувах, че ще разбия сърцето ти”, пише мъжът. За да докаже невероятната история, момичето е споделя част от кореспонденцията си с него.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *