Опосума Иван яхна колата на Путин

Продуцентът Иван Христов е подкарал мегалуксозен електромобил „Тесла”, видяха фотографите на „Ретро“. Ултрамодерната кола, произведена в Калифорния от компанията на американския магнат Илън Мъск, е от най-високия клас и цената ѝ е около 250 хиляди лева. Суперавтомобилът е регистриран отскоро в КАТ и вече привлича погледите на ценителите в София, тъй като нашенците, които притежават подобни автобижута, се броят на пръсти.

В световен мащаб обаче марката се радва на одобрението предимно на холивудски звезди и политически лидери. В личния си автопарк самият руски президент Владимир Путин притежава „Тесла“ като тази на Опосума Иван. Подобна има и актрисата от „Отчаяни съпруги“ Ева Лонгория, както и шефката на Световната банка и наша сънародничка – Кристалина Георгиева.

Христов обаче, волно или неволно, откакто се е замогнал, все се стреми да прилича на топполитиците. Доскоро тв продуцентът караше джип с марка „Тойота“ – същия като любимия служебен автомобил на премиера Бойко Борисов, с който често министър-председателят обикаля из страната. В стремежа си да подражава на първенците в държавата навремето Иван също си купи такава машина, а по-късно взе една и за жена си Ирина Тенчева като подарък за раждането на общия им син Самуил през 2015 г. Наскоро самата Ирина пусна обява в сайт за автомобили, както и в социалните мрежи за продажбата на въпросната кола. Очевидно парите, които са изкарали от нея, с мъжа ѝ са инвестирали в новата си „Тесла“ с над 400 коня мощност.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *