Определете кармата си по датата на раждане и разберете съдбата и бъдещето си?

По дата на раждане можете да разберете какво ви очаква в бъдеще, по каква причина съдбата ни е оформена по този начин. Едно просто изчисление ще ви помогне да определите това.

Има ефективни начини за промяна на съдбата и пречистване на кармата. Те ще помогнат само на тези, които са уверени, че Вселената се опитва да ги поведе по правилния път и да научат нещо важно.

Изчисляване на кармичното число

Смята се, че хората получават датата си на раждане с някаква причина. Числата играят особена роля в нашия свят, те могат да ни разкрият тайните на нашата съдба. Нумерологията е пряко свързана с кармата.

За да изчислите броя на съдбата, се нуждаете само от датата на вашето раждане. Например 12.03.1991г.

Първа стъпка: умножете деня, месеца и годината. 12 * 3 * 1991 = 71676.

Втората стъпка: съберете цифрите на полученото число, докато получите число в интервал от 1 до 9.

7 + 1 + 6 + 7 + 6 = 27= 2 + 7 = 9. Това е желаното кармично число.

Дешифриране на числа на съдбата

Едно.  Родените под покровителството на единицата, са призовани да помагат на други хора. Само по този начин можете да пречистите своята карма и да започнете да живеете правилно. Ако вашето число е 1, тогава първият приоритет е борбата срещу егоизма и ревността.

Две. Ако Вселената е избрала Две за ваш номер, тогава трябва да сте внимателни в общуването с други хора. Дори и да ви се струва, че сте намерили сродна душа, на която можете да се доверите за всичко, препоръчително е да запазите някои тайни за себе си. В минал живот многократно сте страдали от клюки.

Трите. В минали животи често сте успявали за сметка на другите. Успявя ли сте успешно да манипулирате хората и да ги карате да се чувстват неудобно. Сега вашата съдба е в безкористна помощ към другите. Ако не го приемете, в живота ви могат да възникнат редица проблеми.

Четири. Кармично число 4 показва, че вашата съдба е във всестранното развитие. Може да сте били доста мързеливи в минали животи, но сега Вселената иска да предприемете повече действия. Нямате време за мързел. Не спирайте да се учите, стремете се към нещо повече.

Пет. Числото пет означава, че не трябва да губите времето си. Важно е да изберете една посока в живота и да я следвате. Може би ще откриете голямата любов или неизброимо богатство, или може би ще е духовно просветление. Следвайте интуицията.

Шест. Вашата карма е положителна, така че повечето от проблемите ви, ако има такива, се дължат на несигурност. Вие сте свободни да изберете всеки път в живота: Вселената няма да създаде пречки.

Седем. Седем е броят на трезвия ум и чистото съзнание. Вселената ви съветва да се освободите от зависимости, включително негативни чувства и емоции. Ако това не бъде направено, тогава в бъдеще можете да се сблъскате с огромни проблеми. Завистта заема специално място, намерете ефективни начина  да се отървете от нея.

Осем. Числото Осем е символ на фиксация. Вселената се опитва да ви изправи пред проблеми, които нямат бързо отстраняване. Поради това във вас се натрупват гняв, несигурност и негативност. За да избегнете това, трябва да можете да се абстрахирате от проблемите и да приемете поражение. Суетата и гордостта са вашите основни врагове.

Девет. Числото девет подтиква човек да търси приятели и сродни души, но е важно да не забравя за призванието си. Развивайте природни таланти и оценявайте моментите, в които можете напълно да се предадете на любимите си начинания. Намирайки приложение за своите способности, вие ще станете щастлив човек.

Много често отрицателното отношение пречи на хората, а не на кармата. Не бива да обяснявате всичките си проблеми с кармата, защото често самите хора са виновни за това, че късметът се отклонява от тях. Повярвайте в себе си, общувайте с добри хора, поставете си определена цел и ще забележите как животът ви се променя към по-добро.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *