Определиха смъртта на красивата водеща и певица Юлия Началова като случайна

Лекар от московска клиника, в който се е лекувала певицата, акриса и водеща Юлия Началова, нарече смъртта й случайност. Василий Шуров опроверга информацията за това, че тя е страдала от диабет, лупус или пък, че е била наркозависима, предава блиц.

“Не, тя нямаше нито диабет, нито лупус. Панкреасът й беше в идеално състояние, захарта й беше в норма. Да, за съжаление подаграта й беше запустната, не си беше обърнала внимание. Юлия имаше болни бъбреци заради това. Но все пак сте виждали ръцете й, тя не криеше белезите си”, твърди Василий Шуров, добавяйки, че Юлия е убита буквално заради нелепа случайност. 

Юлия Началова ще бъде погребана в четвъртък, 21 март на Троекуровското гробище в Москва. 

Началова почина на 16 март в една от клиниките на Москва на 38-годишна възраст. Причината за смъртта й бе сърдечна недостатъчност, настъпила в резултат на мозъчен и белодробен отток. Допълнителни усложнения са били предизвикани и от подаграта. 

Началова е сред руските звезди. Тя излиза на сцена едва на пет години, има осем албума. Снимала се е в редица филми и е взимала участие в няколко телевизионни проекта. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *