Орешарски заведе жена си на мол

 За морска ваканция се подготвят Пламен Орешарски и съпругата му Елка, видяха фотографите на „Ретро“. Бившият премиер и жена му бяха уловени на шопинг в голям столичен мол.
Преди да се втурнат на обиколка из магазините, първата спирка на съпрузите беше чейндж бюрото, където Елка обмени пари и зареди портфейла за тура из бутиците. Докато тя се грижеше за семейните финанси, експремиерът се бе отдал на сладки приказки със свой познат и чинно изчакваше жена си на няколко метра. И двамата бяха спазили стриктно мерките за безопасност и не свалиха маските от лицата си по време на разходката из търговския център.

Първата им спирка бе един от магазините за домашни потреби и декорации, откъдето семейство Орешарски излязоха с празни ръце. Същинската цел на шопинга им беше обаче да се сдобият с плажни чехли за лятната им ваканция край морето. Макар да могат да си позволят маркови джапанки, те предпочетоха да разгледат моделите в един от българските магазини в мола, където цените са повече от народни – между 5 и 10 лв. за чифт. След дълго колебание и мерене на всевъзможни модели Орешарски и жена му все пак си тръгнаха доволни и с пълни торби с покупки.

Впечатление направи, че откакто е извън активната политика, бившият премиер значително е напълнял. Елегантното сако не успя да прикрие корема на наддалия с поне десетина килограма Орешарски. С напредването на ЕГН-то Орешарски, който през този февруари отпразнува 60-годишен юбилей, вече носи и очила с диоптри, които задължително слагаше, за да оглежда добре етикетите с цени на стоките в мола.

Къде обаче ще отмарят политикът и жена му, остава загадка. Докато беше на власт, предпочитаното за почивка място от Пламен Орешарски беше държавната резиденция в Шабла, която и това лято ще посреща ВИП летовници.

Орешарски и жена му Елка избират джапанки за плажа

Политикът и съпругата му спазват мерките и пазаруват с маски

Бившият премиер видимо е наддал на килограми

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *