HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Оризаре потъна в скръб след зверската катастрофа в Слънчев бряг! 3-г. Сияна още чака баща й да се върне

Оризаре е в траур след кървавото автомеле в Слънчев бряг, при което загинаха 36-годишният Григор Керчев и 43-годишният Красимир Пеев. Трагедията разтърси несебърското село, а болката, която изпитват близките на двамата нелепо загинали мъже, е неописуема, пише Флагман.

Красимир е от Бургас, но от 3 години живеел в Оризаре в голямата къща на съпругата си, в чийто двор отворил малко заведение. Двамата с Григор били толкова близки, че почнали да живеят под един покрив със семействата си. Григор пък лятото се занимавал с производство на сладоледи, а зимата – със строителство.

В тази къща двамата мъже живеели със семействата си, Красимир дори отворил заведение в двора на дома си, за да осигури по-добър живот на детето и съпругата си

Във фаталната нощ – на Тодоровден, двете приятелски семейства празнували имения ден на дъщерята на Красимир – Теодора. Те се събрали в заведението в двора на къщата им, където се забавлявали цяла нощ и са се почерпили със солидно количество алкохол, твърдят близки. Когато посред нощ се качили в колата и тръгнали за Слънчев бряг за цигари, никой не подозирал, че това ще е последното им празненство.

На метри от дома им е родната къща на Григор – там, където майка му Недялка живее. Тя е потънала в скръб, а внучката Сияна все още чака на вратата “тати да се прибере вкъщи”.

Три дни след смъртта на баща си детето дори и не подозира, че повече никога няма да го види, разказва пред Флагман.БГ почернената майка на Григор. Сияна през месец май ще навърши 4 годинки.

„Григор и Сияна имаха много силна връзка помежду си, не можеха един без друг. Когато е на работа, синът ми постоянно се обаждаше да я чуе. Едва издържаше няколко часа без нея. Внучката ми не знае, че баща й е загинал. Казва, че с чичо Красимир са в болница, ще се излекуват и ще се върнат вкъщи. Де да беше така”, казва през сълзи Недялка, погребала толкова млад сина си. Тя разбрала за трагедията едва в късния следобед в неделя. Изпаднала в шок, когато близките й съобщили трагичната новина.

Потъналата в скръб жена не знае как ще се справи с болката. Синът й бил много обичан и уважаван човек, винаги бил лъчезарен и никога не отказвал помощ на хора в беда.

„Вчера на погребението му имаше много хора, които дойдоха да си вземат последно сбогом с него. Цялото село беше на гробищата, там бяха колегите му от работа, стари приятели, дори и неговите съученици, с които не са се виждали толкова години”, допълва Недялка.

Поклонението пред тленните останки на 43-годишния Красимир бе днес в Гробищния парк в Бургас, откъдето е той родом. Той също станал любимец на селото, макар че живеел в Оризаре едва от 3 години.

„Вече ни липсва ужасно много. Не можем да повярваме, че никога повече няма да го видим”, казаха близки на загиналия мъж.

Село Оризаре за първи път преживява подобен ужас. Мъката на хората едва ли ще отмине някога, но ще помнят двамата загинали като стойностни мъже, които биха се хвърлили дори и в огъня, за да помогнат на човек в нужда.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *