Орлетата в ролята на „златна кокошка“ през пролетта

Орлетата влязоха в ролята на „златна кокошка“ за телевизията, притежаваща правата за излъчване на мачовете в професионалния ни футбол. Според изготвената програма от БФС за първите пет пролетни кръга на Втора лига за пряко предаване са предвидени 4 мача на „Пирин“. На екран ще могат да се видят домакинствата на благоевградчани срещу „Хебър“ и „Септември“ /Сим/ и визитите на „Янтра“ и „Созопол“. В затъмнение остава само гостуването на дубъла на „Лудогорец“ на стадион „Христо Ботев“. Същия брой срещи на живо са заложени и на лидера в есенното подреждане „Локомотив“ /Сф/. Основните претенденти за директна промоция в елита съответно би трябвало да приберат лъвския пай от парите, полагащи се на отборите за излъчване на техните двубои.

Минимален е интересът към мачовете на радомирци и симитличани. Феновете на двата тима ще могат да ги гледат в реално време само по веднъж във въпросния отрязък между 12 февруари и 10 март, когато ще се изиграят въпросните кръгове. Изборът пада върху домакинския сблъсък на „Славата“ срещу „Хебър“ и върху гастрола на хората на тандема Костадин Кацимерски-Антон Бачев в Благоевград.

Отказът от участие на „Кариана“ осигурява служебни победи на всеки от останалите отбори, а във всеки кръг вече ще има по три почиващи състава.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *