Орлетата „захраниха“ канарчетата с треньор на вратарите, чистката отнесе неврокопчанин

Орлетата „захраниха“ канарчетата с треньор на вратарите. Новото попълнение в щаба на „Ботев“ /Пд/ Дилян Илиев пристигна на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград преди година със солидна визитка на специалист, работил в продължение на 5 г. в Германия и бил част от екипа в прочутия спортен център Кайзерау в програмата за развитие на местните млади стражи в националните гарнитури до 15 и 17 г. В областния център на Пиринско добричлията прилагаше иновативни методи за подготовка на играчите на пост номер 1, включително занимания с тъмни очила за подобряване на ориентацията във възникналите ситуации в наказателното поле. Задържа се в областния център на Пиринско обаче около 9 месеца. През февруари т.г. бе натирен, по неофициално потвърдена информация заради конфликт с мениджъра Уорън Фийни. Овакантеното място зае колегата му в школата Пламен Петров, който беше поставен под мониторинг до края на първенството за евентуално постоянно назначение в първия отбор в сезона на завръщането в родния елит.


Ботев“ /Пд/ приюти треньора Д. Илиев, който прилагаше в „Пирин“ иновативни методи за подготовка

В голямата лятна чистка на Коматево потърпевш се оказа 31-годишният Славчо Шоколаров. Неврокопчанинът изрази съжаление за раздялата, но най-вероятно много скоро ще се успокои за бъдещето си предвид сериозния интерес към него от страна на няколко наши клубове.


Попадналият в епицентъра на чистката в Коматево Сл. Шоколаров

„Беше за кратко, по-кратко, отколкото ми се искаше. За мен беше огромна чест да нося жълто-черната фланелка“, заяви на сбогуване халфът, който прекрати договора си по взаимно съгласие. Преди да акостира под тепетата, мина през „Славия“ и ЦСКА 1948.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *