Орлетата се сдобиха с маркови вратарски ръкавици и наложени на пазара хранителни добавки, разминават се с екскапитана на „Левски“ Вл. Гаджев

Орлетата се сдобиха за следващия сезон във втория ешелон с маркови вратарски  ръкавици и хранителни добавки от топфирма в бранша. Договорите с доставчиците сключи новият маркетингов директор на „Дъбравска“ 1 Таско Тасков. Стражите на пиринската врата в първия отбор и в детско-юношеските формации ще ползват набиращата популярност в Европа напоследък марка RG. За подписването на едногодишния контракт настадион „Христо Ботев“  пристигна представителят на фирмата производител за България Йоанис Капатаис.

От клуба се похвалиха и с финализирането на преговорите с утвърден „играч“ на пазара на хранителните добавки и средствата за възстановяване. Споразумението парафира от страна на доставчика Георги Стоянов. „Щастливи сме да обявим, че отсега нататък нашите футболисти ще ползват възможно най-добрите и разнообразни добавки“, заяви при подписването Т. Тасков.

Междувременно стана ясно, че мениджъри са предложили на наставника на зелено-белите Уорън Фийни екскапитана на „Левски“ Владимир Гаджев, който скъса с „Хебър“ и вече е свободен агент. Трансферът обаче е малко вероятен, тъй като бившият национал страда от хронични болежки, заради които в последните 2 г. на практика не е помирисвал терен. В „Пирин“ миналата година вече се опариха с привличането на играчи с травми като македонеца Мариян Алтипармаковски и Павел Виданов, което е светнало червената лампичка пред треньорския щаб в случая с Гаджев.

СТОЙЧО СТОИЦОВ


Вл. Гаджев и „Пирин“ едва ли ще се срещнат

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *