Орлето Ал. Башлиев излиза без пари на „Левски“, БГ-Моуриньо пази Кострна за нафтата

Защитникът на орлетата Александър Башлиев излиза без пари на „Левски“ и на останалите кандидати за подписа му, тъй като договорът му с благоевградския клуб изтича през лятото и няма индикации за подновяването му. По силата на трансферните правила на УЕФА правото да преговаря с друг тим играчът има от 1 януари 2017 г., в каквато ситуация са още няколко от основните футболисти в зелено-бяло, към които не липсва интерес след силния пролетен старт на пиринци.

Същевременно наставникът Милен Радуканов се изнесе по терлици към Стара Загора вчера сутринта, спускайки информационна завеса пред феновете, които напразно чакаха да чуят последните новини от извора за любимия отбор. Все пак стана ясно, че БГ-Моуриньо е извадил от състава силно играещия словак Кристиан Кострна, вероятно за да пази силите му за домакинството след седмица срещу „Нефтохимик“. В групата за двубоя с „Верея“ обаче се завръща излекуваният Даниел Младенов. Фенклубовете стягат редици да подкрепят гостите под Аязмото, екскурзията е с цена 8-10 лв., а рейсът тръгва тази сутрин в 8.30 ч. от хотел „Ален мак“.

Закачката между двата клуба започна в края на миналата седмица със скандалния мач между юношеските формации в елитната група до 19 г. на базата в село Рилци. Двубоят, завършил 1:1, бе оцветен с 3 червени картона – един за домакините и два за заралии, а след края младите футболисти на „Верея“ си тръгнаха с грозни псувни на уста по адрес на съдиите и на съперниците и по чудо не си изядоха боя.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

 

 

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *