Орлите от Лебница измъкнаха 4:3 в Марикостиново за край на подготовката

Пeтодивизионните „Орел“ /Лебница/ и „Струма“ /Марикостиново/ изиграха контрола в с. Марикостиново, в която лебничани се наложиха с 4:3. Подопечните на Александър Русков, който съгласно новите наредби на БФС, изискващи лицензиран специалист в селските групи, влезе в ролята на играещ треньор на „Орел“, поведоха в 15-та мин. с гол на Николай Стоянов. В средата на първата част Димитър Джалков удвои, а в 29-та мин. авансът стана класически с далечния удар на Боян Атанасов. Домакините върнаха едно попадение в 43-та мин. чрез Веселин Найденов. Юношата на „Вихрен“ Б. Атанасов се разписа отново в 51-та мин., до края „Струма“ до 3:4 с попадения на Александър Камишев и Георги Бъчваров.

“Считам, че сме готови за официалните мачове. Изиграхме 3 проверки, като в първата завършихме 2:2 с юношите старша възраст на „Беласица“ у дома и записахме две победи с по 4:3 като гости в Първомай и Марикостиново. Тази събота ни предстои отложеният мач от есента с Поленица, а на 29 февруари влизаме в пролетния дял с визита на лидера „Изтребител“ в Ново Делчево“, коментира Ал. Русков, чийто тим има 29 т. и изостава от изтребителите с 2 пункта.

“В събота играем последната си проверка в Гоце Делчев с тамошния „Пирин“. До този момент записахме 2 домашни победи в контролите – с 4:0 срещу „Спартак“ /Склаве/ и със 7:2 над „Изтребител“, преди загубата от „Орел“. Убеден съм, че имаме сили докрай да преследваме първото място в зона „Струма 2“, заяви наставникът на марикостиновци Атанас Терзиев, чиято формация натрупа 27 т. през есента и отстои на 3 т. от безгрешния дотук „Светкавица“ /Митиново/, който спечели всичките си мачове от първия дял.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *