Ортопедична сестра чества рождения си ден в „аванс“ с приятелки в Кипър, колежки от МБАЛ – Благоевград я изненадаха навръх празника с красиви букети

С лъчезарна усмивка и развълнувана от мили пожелания посрещна 44-ия си рожден ден ортопедичната сестра Анита Стоянова от Благоевград.

Рожденичката /на снимката вляво/ отбеляза празника си с приятелки в аванс. През септември, докато гостува в Кипър на своята приятелка от детските години Десислава Симеонова, която живее там, и на кипърката Мария Георгиос. Медицинската сестра с вълнение сподели, че приятните емоции от почивката на острова и срещата с приятелките й ще я държат чак до следващия рожден ден.

На рождения си ден ортопедичната сестра получи първия поздрав от сестринския екип начело със старшата Таня Панева, която я изненада с красиво цвете с пожелание за здраве и работата да не й тежи.

Рожденичката за ден забрави за грижите и неволите, трогната от милите думи на сина си Александър и вниманието на колежки от МБАЛ – Благоевград. Тя е посветила 21 години от живота си в оказване на болнична помощ за съхранение на човешкото здраве. Да остане все така всеотдайна в хуманната професия й пожелаха признателни пациенти.

СЛАВА ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *