Освен наставника си „Беласица“ губи двама футболисти за голямото дерби срещу „Вихрен“

Освен наставника си Саша Симонович „Беласица“ губи двама футболисти за голямото дерби на върха в третия ешелон на Югозапада срещу „Вихрен“. Сръбският спец беше пратен на трибуните при поражението с 0:2 от „Балкан“ миналия уикенд, което му струва 1 мач далеч от терена и глоба от 125 лв. Червеният картон в Ботевград вади от строя за сблъсъка на полусезона и Марин Георгиев за нарушението, предотвратило попадение в мрежата на петричани, но не и загубата. Наказание отнесе и благоевградският ветеран Антон Костадинов, декориран в жълто за пети път през сезона. Невъздържаните реакции срещу съдийската бригада на играещия президент на ботевградчани Иван Редовски го застопорява сред зрителите за следващите 2 срещи на отбора му.

Изненадващият лидер „Марек“ ще брани срещу „Пирин“/ГД/ първото си място без Димитър Панталеев, който бе изгонен при успеха срещу „Пирин“ /Рз/. Опонентът му в схватката Христо Димитров отпада за второто поредно домакинство на тима си срещу „Сливнишки герой“.

В касата на зоналната футболна централа трябва да внесе 250 лв. ръководството на „Вихрен“ за канонадата от предмети, която изсипаха от трибуните санданските ултраси. С 412.50 лв. изгоря „Рилски спортист“ за факли, димки и взривени бомбички в сектора и на пистата в мача срещу абсолютния аутсайдер „Банско“, който няма да може да използва наказания Денис Ангелов срещу петия в класирането „Чавдар“ при 12-ия си опит да прибави 3 т. накуп към единствената спечелена дотук.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *