HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Освободеният треньор на „Вихрен“ Е. Тренков проговори: Обещаха ми да продължа да водя мъжкия отбор, разбрах от медиите, че ме сменят

Доскорошният треньор на третодивизионния „Вихрен“ Емил Тренков проговори за причините, накарали него, помощника му Иван Христов и футболистите Георги Владимиров, Венцислав Стоянов, Захари Димитров и Илиян Панчев да си тръгнат. „Изпълнителният директор Георги Манолев в разговор с мен ми обеща, че ще продължавам да водя мъжкия отбор. Седмица по-късно разбрах от медиите, че ме сменят. Този човек изгуби моето и на останалите колеги доверие и с пълното разминаване между думи и дела по отношение на дължимите ни суми. В началото на април, когато кметът го обяви за директор, ни бе обяснено, че всички възнаграждения до март ще бъдат изплатени от общината, а от април нататък Манолев поема цялостната организация, включително и финансовата. Така си и останаха обаче непогасени заплатите за последните два месеца и заработените премии след март. Отговорът му бе, че това не е негово задължение, а на общината. Това е основната причина аз и част от играчите да не сме повече в отбора”, заяви Е. Тренков.

Думите на вече бившия наставник до голяма степен се припокриват с версията на подопечния му Ил. Панчев няколко дни по-рано.

ЯВОР ПЕЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *