Осем причини защо има все повече необвързани жени

Напоследък многобройни статистики показват, че голям брой жени умишлено не са във връзка и дори нямат желанието да се обвържат. Ако се чудите какви са причините за това, ето 8 от тях:

1. Жените изкарват достатъчно пари
Жените стават все по-независими финансово, тъй като заплащането става все по-равностойно. Много жени вече заемат и ръководни позиции. Те изкарват достатъчно пари и нямат нужда от финансова помощ.

2. Жените все повече ценят свободата си
Напоследък много жени предпочитат да отделят време за себе си, вместо да готвят, чистят и подреждат. По-важно е да се грижат за себе си, отколкото за съпруг и деца.

3. Жените са емоционално стабилни
В сравнение с предишни години, в момента жените са значително по-стабилни емоционално. Това е заради равните права между половете, образованието и множеството възможности, които са нямали допреди половин век.

4. Предпочитат неангажиращите връзки
Напоследък жените навлизат все по-често в подобни отношения. Обикновено и мъжете харесват неангажиращите връзки, които впоследствие е възможно да прераснат в нещо сериозно.

5. Жените се доверяват трудно
Ако преди думата “завинаги” наистина е значела нещо голямо и истинско, то това сега определено не е така. Жените се доверяват изключително трудно, защото са наясно в какво общество живеем.

6. Мъжете се плашат от красиви и умни жени
Определено всеки мъж се притеснява да направи първата крачка, когато срещу него стои красива, умна, независима и успяла жена. Ако можете да характеризирате себе си по този начин, не се чудете защо доста голяма част от мъжете не смеят да ви заговорят.

7. Жените имат високи очаквания
Една успяла жена, която поддържа себе си и постоянно се опитва да се усъвършенства, очаква мъж на същото ниво. Тя иска да има до себе си човек, който да я предизвиква интелектуално. Съвременните жени са все по-претенциозни към мъжете.

8. Жените не вярват в истинската любов
След няколко разочарования, на жените им става все по-трудно да се доверят на мъж. Именно затова е и по-сложно да се впуснат във връзка. За тях е по-сигурно да са сами, отколкото да доверят сърцето си на мъж.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *