Основни правила за секса под душа

Може би си мислиш, че сексът под душа не изисква особена подготовка и спазване на правила, че това е просто секс, само че под душа. Жалко, че ще те разочароваме – няма нищо такова! Ако искаш сексът под душа да се превърне за теб и половинката ти в ярко и запомнящо се преживяване, а не просто в поредния мокър опит да стигнеш до оргазъм, се налага да обърнеш внимание на тези 6 основни правила.

Те не са ядрена физика, но пък ще подобрят качеството ти на живот. В смисъл, тази мъничка част от живота ти, която е свързана със секса под душа. Останалото, уви, ще си остане същото.

И така…

1. Подготви декорации
Ако чувайки думите „секс в банята“, единствената асоциация, която правиш, е със спуснатия капак на тоалетната чиния, се налага да се постараеш. В крайна сметка и това помещение, както и всяко друго, ще изглежда къде-къде по-празнично (а сексът под душа, колкото и да увърташ, си е празник) и подредено, ако ти отрано сложиш там свещи, желателно е да са запалени. Дори тези дреболии да ти се струват незначителни, бъди сигурна, че допринасят за атмосферата, пише Cosmopolitan.bg.

2. Влез първа
Дори приятелят ти да те е виждал сто пъти гола, защото връзката ви не е от вчера, то едва ли често му се е отдавало да ти се наслаждава, когато си покрита с пяна, с мокра коса, стояща под водната струя, като под тропически водопад в реклама на шампоан. Подобна картина е способна да върне дори на най-стабилните отношения чистотата и свежестта на възприятието. Така че преди да го допуснеш до себе си, го остави няколко минути да се наслаждава на гледката.

3. Използвай сапун
И защо точно сапун, а не примерно душ-гел? Душ-гелът, заради голямото съдържание на масла, ще намали чувствителността на кожата, а сапунът – точно обратното, ще я повиши. Надяваме се, че нямаш убийствено силен гъдел.

4. Време е за орален секс!
Настъпи моментът да разсеем съмненията, че сексът под душа – е бърз секс. Напротив! Тук, както и при обикновения секс, трябва да има място за прелюдията, в която идеално се вписва и оралният секс.
Подпри се на смесителя с едната ръка, а другата сложи на душ-кабината и по възможност вдигни крака си. На приятеля ти му остава само да коленичи (е, и да свърши всичко останало, разбира се).

Освен това много от жените, които по принцип избягват оралния секс на суша, нямат нищо против да го правят под душа. Първо, ти разбираш, че партньорът ти е чист, както никога, а второ – водата отпуска, да кажем, цялата работа.

5. Избирай позата отговорно
Най-очевидната и най-печеливша поза в тясното пространство на душ-кабината – е стоейки лице в лице, когато жената обхваща мъжа с краката си. Плюсът на тази поза е, че създава интимно напрежение, докато очите ви са толкова близо едни срещу други. Минусът на позата е, че мъжът на практика се налага да те държи. Нека бъдем директни – той трябва да има, ако не перфектна физическа подготовка, то прилична, а ти не бива да си рубенсов модел. Ентусиазъм също е необходим. В противен случай рискувате да се срутите. Много по-безопасна поза е (честно казано, то няма други) – мъжът отзад. Нека той се придържа за теб, ако през последната година е използвал абонамента си за фитнеса по-скоро като украшение.

6. Вземи лубрикант
Водата не е ефективен овлажнител, затова нека компания в банята ви прави лубрикантът. Но само на силиконова (която не се отмива от водата) основа. Важен момент е да следиш нито една капка от лубриканта да не пада на плочките, което може да доведе да забравиш за дълъг период от време за секса под душа, а и изобщо за секса.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *