ОСПОРВАНО НАДДАВАНЕ НА ТЪРГ В БЛАГОЕВГРАД! Бизнес семейството Владимир и Магдалена Стоянови купува за 87 777 лв. парцел от 338 кв.м общински имот в жк „Еленово“

С оферта от 87 777 лв. без ДДС Магдалена Любенова Стоянова, съпруга на собственика на фирма „Елтрон“ и на заведението в центъра на Благоевград „Папараци“ Владимир Стоянов, спечели търг за продажба на общински имот от 338 кв.м в жк „Еленово”. Тя участва в наддаването с фирмата си „МВТ“ ЕООД, с предмет на дейност производство на лампи и осветителни тела.

Имотът е на пресечка на бул. „П. Яворов“, близо до бензиностанция „Варко“, и началната му цена бе 40 206 лв. без ДДС. Четири ценови оферти бяха внесени за разглеждане от комисията начело с директора на дирекция „Общинска собственост“ Румяна Чорбаджийска.

На второ място в наддаването остана петричката фирма „Бордини“ ООД, в която съдружници са Николай Стоянов и Николина Стоянова. Те предложиха 71 111 лв. за терена. Любопитно е, че Николина Любенова Стоянова участва в наддаването и като физическо лице, но с предложена цена от 41 000 лв. остана на последно място в класацията.

Трета с оферта от 51 239 лв. се нареди пловдивската фирма „Реал 24“ ЕООД, собственост на Явор Кидиков, с основен предмет на дейност покупко-продажба на недвижими имоти, проетиране и строителство.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *