Оставиха в ареста Симо Стоянов за убийството на 45-г. Васил

Състав на Кюстендилски окръжен съд, председателстван от съдия Йоланда Цекова остави в ареста 75-годишния Симо Стоянов, привлечен като обвиняем  за убийството на 45-годишиния Васил Василев. Магистратите уважиха искането на  Окръжна прокуратура за взимане на постоянна мярка „задържане под стража”.  Симо Стоянов бе изправен пред съда по образувано досъдебно производство за това, че на 07.09.2019 г., в апартамент в кв. „Герена“ в гр. Кюстендил в бл. 185 , е умъртвен Васил Василев

75-годишният пенсионер е привлечен  за извършено от него убийство – престъпление по чл. 115 от Наказателния кодекс. Мярката може да бъде обжалване пред състав на Апелативен съд в София. Съдът не уважи искането на защитата Симо Стоянов да бъде пуснат под домашен арест.

Процесуалните действия по случая продължават, като мотивът за убийството остава ревност. Първоначално по случая беше задържана и Камелия Стоименова, която след изтичане на полицейското разпореждане от 24 часа е освободена. Тя е живяла на съпружески начала с подсъдимия за убийството.

Тялото на убития Васил Василев бе открито в чувал в градинка зад социално заведение.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *