Оставиха в ареста 20-г. Любослав Влахов за за изнасилването на 19-г. момиче от Сандански

20-годишният Любослав Влахов от санданското село Ново Делчево, обвинен в изнасилване на 19-годишата Вл. С. от Сандански остава в ареста, това реши Окръжен съд- Благоевград,

Както struma.bg писа, момичето сигнализирало в полицейското управление минути след бруталната гавра с нея. Двамата младежи били съученици и приятели от дълги години.

Инцидентът станал на 21 септември около 11 часа на обяд. Любослав и Вл. си пишели в чата и той я приканил да отиде в кооперация в Сандански , тъй като той се намирал там при негов приятел, с който цяла вечер пили. Любомир поискал среща със съученичката си, тъй като уж искал нещо да говори с нея.

19-годишната Вл., заедно с баща си, със семейната кола отишли до кооперацията, намираща се на околовръстното в града в близост до казана за варене на ракия. Там момичето слязло от автомобила, а бащата маневрирал, за да паркира и да я изчака. На входа на сградата я чакал Любослав, който според показанията на девойката я задърпал за ръката брутално и насила я завлякъл в мазето. Там той я изнасилил.

Разтревожена тя успяла да избяга, изтичала в колата на баща си и разплакана му разказала какво се е случило. Тогава двамата веднага отиват в полицията и подават сигнал.

Любослав е задържан за 24 часа от полицията веднага след подадения сигнал и закаран в управлението на разпит. Той бил категоричен, че това е долна клевета от страна на момичето, че я е дърпал брутално, а след това и изнасилил. Не отричал за половия контакт, но бил категоричен, че е доброволно. Също така казал, че бил със същото момиче в интимни отношения около 10 пъти. Въпреки това ако се докаже, че санданчанката е изнасилена, младежа го грози затвор до 10 г.

Л.Влахов е син на известния местен бизнесмен Атанас Влахов, който се занимава с животновъдство и има над 500 крави. Само преди около месец Любослав и негов приятел гониха с автомобил шофьор по главен път Е-79, принуждавайки го да отбие и спре. Уплашеният мъж едва успял от страх с мръсна газ да стигне в полицията, за да потърси помощ и да сигнализира. Източници на “Струма” разкриха, че бащата на Любослав – Атанас с прякор Наско кучето вдигнал буквално ръце от буйния си син, с който ежедневно имал проблеми от различно естество. Семейството има и 15-годишна дъщеря.

loading...



Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *