Осъдиха жена, изнасилвала и предлагала 9-годишния си син за секс 

Германка и партньорът й бяха осъдени за многократно изнасилване на малкия син на жената и за предлагане на детето в интернет за секс с мъже.

Двойката не само издевателствала над момченцето, но и заснемала извършените с него сексуални престъпления. Педофилските действия спрямо детето започнали, когато то била едва на 9 години.

Съд във Фрайбург осъди 48-годишната Берин Т. на 12 години и половина затвор за изнасилване, сексуален тормоз и принуждаване към проституция. 39-годишният партньор на майката – Кристиан Л., ще лежи в затвора с шест месеца по-малко. Магистратите постановиха още мъжът, който вече е осъждан за педофилия, да остане под превантивно попечителство, след като излежи присъдата си.

Берин и Кристиан ще трябва да изплатят на момчето, което сега е в приемно семейство, както и на малко момиче общо 42 500 евро обезщетение.

Двойката и още шестима души бяха арестувани през есента на миналата година. Няколко от задържаните мъже вече изтърпяват ефективни присъди. Сред тях е и един испанец, който многократно насилвал момченцето. В понеделник съдът реши, че той трябва да остане зад решетките в следващите 10 години.

Заради криминалното минало на Кристиан, той нямал право на контакти с деца. Властите взели момчето от двойката през март 2017 г., но две седмици по-късно местен съд го върнал на насилниците.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *