Отбори от 15 фирми се включиха в турнир на „SPS Business Lеаgue”

Завърши третият сезон на „SPS Business Lеаgue” – футболна лига. „SPS Business Lеаgue” е емоция сред служителите. Конкуренцията в рамките на “Business League” дава възможност не само да се играе футбол, но и да се конкурират фирми от дребния и едрия бизнес, частния или обществен сектор и всяка победа над противника да сплоти колектива, да вдигне колективния дух и да донесе много повече положителни емоции и разнообразие в напрегнатия начин на живот. Сред поканените са водещи фирми, предприятия и държавни институции от региона с цел  среща на футболно ниво с фирми от своя бранш и други предприятия. В последния сезон взеха участие 15 фирми, до финалите, които се проведоха в Банско, стигнаха 4 отбора – „Ванико” (миналогодишен шампион), ХЕК, „14-ти полк” и SPS Music Agency (отборът е изграден от футболни съдии и организатори на лигата). Шампион стана отборът на SPS Music Agency, на второ място е „Ванико”, трети – ХЕК, четвърти – „14-ти полк”.

За най-добър вратар на турнира бе обявен Лъчезар Вангелов (14-ти полк), най-полезен играч – Асен Васев (SPS Music Agency), голмайстор – Красимир Несторов (Ванико), феърплей – (Ванико).

Новият сезон на  “SPS Business Lеаgue” започва от 17 октомври 2018 г.

Наградата е професионално организиран спортен тиймбилдинг за четирите финалисти с покрити разходи от Аматьорска лига SPS и провеждане на финалните футболни срещи и награди.

За регистриране на отбор за новия сезон търсете Славчо Иванов, тел. 0887/707394.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *