Отвориха ценовите оферти на 4 фирми, кандидати да ремонтират улици в Дупница

Ценовите оферти за цялостен ремонт на участъци от 7 улици в града бяха отворени в община Дупница /на снимката/ в присъствието на фирмите участници. Процедурата се забави с няколко месеца, тъй като фирма, която не участва в процедурата, първо обжалва пред КЗК, като след отхвърлянето й последва нова жалба във ВАС. Съдът също се произнесе в полза на община Дупница и това даде възможност процедурата по избор на изпълнители да продължи.

Комисия с председател зам. кмета Крум Милев отвори офертите на “Мегаинвест Холд” ЕООД, “Благоустройствени строежи 2020” ДЗЗД и “Нивел строй”, които участват по всички позиции, както и на “Меридиан” ЕООД, които кандидатстват само за една улица. Обществената поръчка е с обща прогнозна стойност в размер на 734 696 лева без ДДС за улиците “Здравец”, “Трети гвардейски полк”, “Илинден”, “Криволак”, “Мир”, “Даскал Христо Тодоров” и “Елин Пелин”. Другите три улици в поръчката “Баба Ната”, “Тунджа” и “Плиска” с обща прогнозна стойност 115 688 лева ще бъдат с директно възлагане. Строителните дейности са свързани с цялостно преасфалтиране и изграждане на нови тротоари.

До дни комисията ще излезе с решение за победителите и ще предложи на кмета на община Дупница да сключи договори с тях за стартиране на ремонтните дейности.

ИЛИЯН ИВАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *