Откраднаха мерцедеса на сина на Бахамата, паркиран пред дома му в Дупница

Откраднаха луксозния мерцедес на Васил Димитров-Бахамата, паркиран пред дома му в Дупница. На 17 август Димитров подал сигнал, че паркираният пред дома му мерцедес е откраднат. Семейството отсъствало от дома си от 7 до 17 август и в този интервал от време е станала кражбата. Криминалисти от РУ – Дупница са ангажирани със случая и издирват крадеца.

На улицата пред къщата на В. Димитров-Бахамата е имало и други паркирани коли, но крадците са предпочели неговата.

Вчера репортер на “Струма” отиде на място на ул. “Малина”. Васил Димитров не пожела да коментира случая, но заяви, че автомобилът е на сина му. “Колата е моя. Аз съм  на 19 г. Не се притеснявам, тъй като има и застраховка “Каско”, има и джипиес”, заяви синът на Бахамата.

Къщата, в която Димитров живее в Дупница, е обявена за продан отпреди 8 г. от съдия-изпълнител, но до момента не се е появил купувач. Той развива в Благоевград бизнес със съпругата си Лидия и живее там.

В. Димитров е познат на полицията още от младежките си години. Като тийнейджър заедно с приятели задигнали инструментите и уредбата на вокален състав, пристигнал от София за концерт в Дупница.

ЙОРДАНКА ПОПОВА


Автомобилът е бил паркиран пред дома на Бахамата

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *