Откраднаха „Мерцедес”, ползван от фирма на общинския съветник Рашко Динков

Крадци задигнаха лекия автомобил „Мерцедес“, ползван от фирма на благоевградския общински съветник Рашко Динков. Колата е задигната от жк „Запад“ за времето от 20:10 часа на 14.05.2019 г. до 08:00 часа на 15.05.2019 г., съобщиха от полицията.

„Автомобилът бе паркиран пред блока, в който живеем. Той е собственост на фирма, застрахован е, има пълно „Автокаско“. Подадох сигнал в полицията, получих протокол. Надявам се колата да бъде открита. Нека да не нагнетяваме напрежение”, коментира вчера неприятния инцидент общинският съветник от „Коалиция за Благоевград“ Рашко Динков.

  За случая е уведомена Районна прокуратура, образувано е досъдебно производство. На същия адрес в жк „Запад“ бл. 40 е  седалището на фамилната фирма „Хидроенерджи БГ“ ООД, в която съдружници са тримата братя Рашко, Милен, Илиан и техния баща Георги Динков. Дружеството е регистрирано още през 2008 г. с капитал от 5000 лв., в който дяловете са разпределени по братски между тримата братя – по 1500 лв. на всеки, а 500 лв. е този на бащата. „Откраднатият автомобил обаче не е собственост на фамилната фирма, а на друга”, допълни Рашко Динков, без да уточнява коя. 

БЕТИНА ГЕОРГИЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Гугутка Пърдулева

    Какви са тия идиотски нискочели маймуноподобни мутри, чиито снимки публикувате? Децата се плашат, ще пикаят на син камък!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *